Marius Tucă Show e în direct diseară de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi: psihiatrul Gabriel Diaconu, istoricul Marius Oprea și profesorul Mircea Miclea.

Gabriel Diaconu e medic psihiatru cu supraspecializare în suicidologie și psihotraumatologie. S-a remarcat în spațiul public ca o voce avizată în decriptarea angoaselor sociale, printr-o analiză lucidă în privința peisajului politic și nu numai. Vine la Marius Tucă Show pentru o discuție tranșantă pe tema societății românești post-Covid. Cum arătăm după un an de anxietăți sociale? Unde e buba socială cea mai mare? Ce se află în spatele zidurilor înălțate de noi înșine? Vino diseară la Marius Tucă Show, la Aleph News și pe alephnews.ro să afli un pic despre tine însuți!

Campania de vaccinare e superbă, putem spune, dar lipsește cu despăvârșire. Unde mai pui videoclipurile penibile ale politrucilor cu pretenții de politicieni, care sunt bune de pus pe raftul cu filme de comedie! În plus, Florin Cîțu vrea să fie șeful PNL. Hai diseară să-l vezi pe istoricul Marius Oprea discutând despre amuzantul peisaj politic românesc. A! Și încă ceva extrem de interesant: Marius Oprea îți spune despre ce a mai descoperit în urma săpăturilor de la Periprava.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Când vine vorba de sistemul nostru de învățământ, profesorul Mircea Miclea știe clar cum să puncteze. O țară care nuj dă doi bani (literalmente) pe sistemul ei de educație e sortită pieirii. Noi știm asta, tu știi asta, toată lumea știe asta. Ce e de făcut? De ce nu se face? La aceste întrebări răspunde diseară Mircea Miclea.

Marius Tucă Show. În direct, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Arată-mi un om sănătos la cap iar eu am să-l vindec!” (Carl Gustav Jung)