Vine Valentin Stan! Prăpăd! La Marius Tucă Show! Jale! La Aleph News! Vine sfârșitul lumii! De la șapte aproape trecute fix! Păzea!

Săptămâna trecută, un incident aviatic deosebit de grav, petrecut în Capitală, trece aproape neobservat. E punctat sec de presă și ironizat prin meme-uri în rețelele de socializare. Un elicopter american Black Hawk se prăvălește la Televiziune și tot ce auzim e ce bun e pilotul și ce bine că nu s-a întâmplat un carnagiu.

Bă, băetz! Ceva e putred rău în București! Cu un primar care s-a plâns feciorelnic de calitatea proastă a aerului din București, extrem de poluantele elicoptere americane obținuseră toate avizele necesare de la Primărie, ca să survoleze liniștit Bucureștiul, într-un exercițiu pentru Ziua Eroilor Aerului. Iar asta se întâmplă în timp ce gunoaiele din Sectorul 1 fermentează sub soarele torid, fără ca nimeni să mai zică nimic.

Recomandări

CIOLACU PROMITE SOLIDARITATE UCRAINEI
CE CALITĂȚI ARE BĂRBATUL IDEAL
UCRAINA REZISTĂ DE DOI ANI
FIICA LUI OBAMA ÎȘI SCHIMBĂ NUMELE
CORPUL LUI NAVALNÎI A FOST PREDAT FAMILIEI
DOI ANI DE RĂZBOI ÎN UCRAINA

Pilotul elicopterului e considerat erou și o să primească și un premiu pe tema asta. (Dacă era un pilot român, pariu că se punea de un dosar penal?)

În aceeași zi, fostul Număr Unu al PSD, Liviu Dragnea, e eliberat din închisoare. Comentatorii politici spun că e vorba de o eliberare politică, de pe urma căreia beneficiază actuala Putere. “De acum o să tot vorbesc”, spune Dragnea, ca un veritabil conte de Monte Cristo, varianta Delta, “Mă doare sufletul de țară, nu de PSD”, se văicărește acesta în fața reporterilor. Aceste cuvinte ne doare!

Diseară, la Marius Tucă Show vine nimeni altul decât profesorul Valentin Stan – omul care comentează fără fandoseli momentele cele mai importante ale zilei, omul care-ți spune pe bune cum vine treaba cu amețiții ăștia de ne conduc.

Luni seara, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro, Marius Tucă Show. Singurul show de televiziune care se respectă și TE respectă. “Politicienii și scutecele trebuie schimbate des. Pentru același motiv” (Mark Twain).