• Dan Bittman este invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Dan Bittman: „Este o minciună sinistră. Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Este o invenție”.

Dan Bittman este invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show” de la Aleph News.

„Eu cred că sunt primul om liber, slobod la gură. Am venit trist de la Timișoara. Mulți au zis că de ce mă bag în seamă”, a spus Dan Bittman.

„Eu îmi cunosc deja dușmanii: sunt cei care vor să-mi pună pumnul în gură, vor să-mi țină copiii în casă. Eu toată vara am fost printre oameni, sute, mii, oameni cu care m-am pupat, am râs, am glumit.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Este o minciună sinistră. Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Este o invenție. Nu poți să prevezi că pandemia începe pe 6 octombrie sau mai știu eu când. Nici 30% România nu a fost convinsă să se vaccineze. Începi să-mi spui acum că trebuie să vaccinez și copiii? În fiecare zi îmi dai vești ca să mă obligi să-mi vaccinez copiii?”, a spus Dan Bittman.

„Sunt de acord să merg mâine cu un elicopter SMURD, plătit de mine, să vedem în ce orașe se fac cele 4000 de testări pe cozi. Nu știu unde se fac testările astea. Există COVID, există prieteni în spital, mi-au murit prieteni. Ce s-a întâmplat în doi ani? Nimic”, a declarat Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Bittman, despre o nouă mișcare pe care dorește să o pornească în rândul românilor: „Nu vreau”

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vrea. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când de fapt ne vreți răul”, a spus Dan Bittman.