„Marius Tucă Show”. Marcela Feraru, Marius Oprea și Florentin Țuca, de la 19:00, la Aleph News

Sursa: Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt Marcela Feraru, jurnalist Aleph News, istoricul Marius Oprea și Florentin Țuca, avocat coordonator al societăţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Marcela Feraru, corespondent Aleph News în Franța, face la Marius Tucă o radiografie a societății de astăzi, prinsă în valurile pandemiei. Restricții, certificat verde, proteste, vaccinare. Cuvinte care au ajuns să dea direcția lumii, dar și a vieții noastre.

Guvern nou, la vremuri noi! Marius Oprea îți spune de ce, după o criză politică de optzeci de zile, fiecare a primit ce-a meritat. Este totuși, Nicolae Ciucă, premierul fără voie?  Ce decizii cruciale pentru România stau în pixul generalului?

Florentin Țuca analizează speța achitării avocatului Robert Roșu, despre care afirmă că este ,,o bornă istorică în jurisprudența românească.” Acesta dezbate și subiectul carnavalului de drepturi și libertăți din România, ,,pozitivate” pe altarul Covidului. La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Lașii mor, de mai multe ori, înaintea morții lor.” (William Shakespeare)