„Marius Tucă Show”, vineri, 11 decembrie, i-a avut invitați pe medicul nutriționist Mihaela Bilic și co-președinții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) – George Simion și Claudiu Târziu.

Mihaela Bilic a arătat un aliment fabricat în România care are protecție anti-Covid. Doctorul nutriționist a vorbit și despre post și a spus ce să mâncăm în această perioadă ca să ne menținem sănătoși din toate punctele de vedere.

„Ne pasă prea mult de persoană noastră. Închidem ușa la bloc și ni se pare că nici zăpadă din fața blocului nu e treaba noastră, suntem egoiști”, a spus medicul Bilic.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Doctorul a dat drept exemplu populația franceză, în ceea ce privește alimentația: „Eu îi admir pe francezi, mănâncă porții mici și, pentru europeni în general, masa e un ritual. Oamenii mănâncă împreună, au respect pentru mâncare. Familia se adună pentru masă. Noi am preluat modelul american și acolo nu e bine, există depresie și obezitate. Americanii se îndoapă cu antidepresive”, a spus Mihaela Bilic.

George Simion și Claudiu Târziu, reprezentanții AUR-ului din Parlament, pentru prima dată împreună într-un studio de televiziune, au explicat ce au câștigat exact în urma voturilor românilor, cine îi curtează și ce alianțe sunt dispuși să facă.

Liderii AUR au vorbit, la AlephNews, despre posibilitatea organizării alegerilor anticipate, prezidențiale sau parlamentare: „Să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum”.

„S-ar putea să avem și alegeri anticipate, prezidențiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern și cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024”, a spus George Simion, vineri, la emisiunea Marius Tucă Show.