• Marius Tucă Show începe diseară de la șapte la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt regizorul Victor Ioan Frunză și publicistul Ion Cristoiu.

“Sistemele sociale se reformează, nu teatrul. Locurile în care se face teatru sunt mai sigure pentru democrație. Teatrul își este suficient sieși. Administrațiile sunt datoare să asigure teatru cum asigură curent electric, transport public, salubrizare”, e de părere Victor Ioan Frunză, unul dintre regizorii grei de la noi.

Vine diseară la Aleph News ca să-ți spună despre importanța artei în vremuri turbulente, despre cum îți deschide teatrul sufletul, despre teatru ca funcție socială necesară.

Publicistul Ion Cristoiu are această calitate rară, anume că poate să sondeze în subteranul clipei cu acuitate de tomograf. Vine la Marius Tucă Show să ia pulsul unei realități mereu șocante, mereu neiertătoare.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?

Marius Tucă Show. De la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Pentru că “O minciună face ocolul Pământului înainte ca adevărul să aibă timp să-și pună pantalonii” (Winston Churchill).