• Johnny Depp a depus, luni, pentru a patra oară mărturie în procesul împotriva fostei sale soții.
  • Amber Heard îl prezintă, în continuare, ca fiind un agresor domestic.
  • Depp susține că fosta soție l-a defăimat atunci când a scris un articol de opinie în 2018 în Washington Post, despre faptul că a supravieţuit unui abuz domestic.

Johnny Depp a depus, luni, pentru a patra oară mărturie în procesul împotriva fostei sale soții. Amber Heard îl prezintă, în continuare, ca fiind un agresor domestic.

Unul dintre argumentele avocaților lui Amber au fost mesajele dure ale actorului. Echipa a încercat chiar să insinueze că el nu ar fi încurajat-o pe actriță să își urmeze vocația.

Un mesaj în care actorul se certa cu Amber, pentru că o ședință le-ar fi anulat una din întâlniri, a fost adus ca dovadă, ieri, la proces.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Se pare că am avut o înțelegere, să facem ceva împreună. De fapt, întreb ce specie de întâlnire, așa că nu este neapărat un text furios, ci doar de ce te abați de la înțelegerea noastră, nu este vorba despre faptul că ea face parte din industria filmelor. Cum credeți că a obținut ‘Aquaman’, domnule?”, a declarat Johnny Depp.

„Îmi dau seama că ambiția ei este mult mai puternică decât presupusele ei sentimente pentru mine, da.

Depp susține că fosta soție l-a defăimat atunci când a scris un articol de opinie, în 2018, în „Washington Post”, despre faptul că a supravieţuit unui abuz domestic. Articolul de opinie nu l-a menţionat niciodată pe Johnny Depp pe nume, dar avocaţii celebrului actor au spus că era clar că Heard se referea la el. Depp și Heard au divorțat 2016.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie. Fosta soție a actorului se referă la ea însăși ca la o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”.