• Mary Elliot crede că victoria ei face parte din planul lui Dumnezeu.
  • Femeia a intrat în panică atunci când și-a dat seama că a aruncat biletul câștigător de la loto.
  • Șansele ei de a câștiga premiul de 110.000 de dolari (75.000 de lire sterline) nu erau prea mari.

Mary Elliott a intrat în panică atunci când și-a dat seama că a aruncat biletul câștigător la loto. Să-l fi dus soțul ei la gunoi? L-ar fi putut găsi? Pierduse ea marele premiu? Elliott, în vârstă de 67 de ani, cumpărase biletul de doi dolari pentru jocul Cash 5 cu EZ Match al Loteriei din Virginia cu o zi înainte, de la o băcănie Food Lion din Dillwyn, Virginia, au anunțat oficialii loteriei de stat într-o declarație publicată săptămâna trecută.

Ea s-a folosit de zilele de naștere ale rudelor, inclusiv de cea a fiului ei care a murit în urmă cu câțiva ani, pentru a-și alege numerele pentru extragerea din 24 februarie.

Șansele ei de a câștiga premiul de 110.000 de dolari (75.000 de lire sterline) nu erau mari. Potrivit Loteriei din Virginia, șansele de a nimeri toate cele cinci numere erau de aproape 1 la 750.000, dar Elliott a declarat pentru The Washington Post că a simțit o atracție de a juca la jocul Cash 5, deși nu a mai făcut-o de mai bine de zece ani.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Pur și simplu nu cred că oamenii sunt doar norocoși”, a spus ea. „Cred că dacă Dumnezeu are ceva pentru tine, va avea grijă să primești acel ceva”.

Numerele câștigătoare au fost extrase în acea seară, o zi de joi, dar Elliott nu și-a dat seama de acest lucru. În schimb, și-a petrecut cea mai mare parte a zilei următoare așteptând ceea ce ea credea că este extragerea ei. A verificat site-ul loteriei din nou și din nou pe parcursul serii – dar tot nu au apărut numere noi.

Apoi, Mary Elliott și-a dat seama că aștepta o extragere care avusese loc cu 24 de ore mai devreme. Când s-a uitat la numerele câștigătoare de joi, acestea se potriveau cu ale ei. Senzația fizică care a lovit-o pe Elliott a fost cum nu mai experimentase niciodată. Diabetică, ea a comparat-o cu o cădere de zahăr din sânge. A devenit nervoasă, hiperactivă, bucuroasă – toate deodată.

„Pur și simplu tremuram”, a declarat ea pentru The Post. Dar acum trebuia să găsească biletul.

Mai devreme în acea seară, ea îl adunase împreună cu mai multe bilete pierdute la un alt joc de loterie și le aruncase la gunoi. Ea și soțul ei au alergat panicați în camera de serviciu. S-a dus la coșul de gunoi, a săpat și a găsit biletul – acum pătat de cafea.

Elliott și-a folosit telefonul pentru a scana codul de bare al biletului – deși avea numerele corecte, acesta spunea că nu era câștigătoare. Soțul ei i-a sugerat să lase biletul să se usuce. Aproximativ două ore mai târziu, ea a încercat din nou. De data aceasta, telefonul i-a confirmat bănuiala: Biletul era, de fapt, câștigător.

Mai târziu, un funcționar al magazinului i-a spus că a avut un câștig mare, iar oficialii loteriei au informat-o în cele din urmă despre câștigul de 110.000 de dolari.

Elliott nu este singurul jucător la loterie care a fost aproape de a pierde o mare sumă de bani din cauza unui bilet pierdut sau aruncat. Anul trecut, în martie, un bărbat din Tennessee a câștigat 1,2 milioane de dolari, dar a pierdut biletul câștigător, fiind nevoit să se întoarcă pe unde a mers pentru a-l găsi pe jos.

În aceeași lună, proprietarii unui magazin din Massachusetts au găsit un bilet de loterie de un milion de dolari și au găsit-o pe femeia care l-a aruncat pentru că a crezut că este pierzător.

Iar la începutul acestui an, o femeie de 55 de ani nu a știut că a câștigat premiul de 3 milioane de dolari de la Mega Millions până când nu și-a verificat dosarul de spam și a găsit un e-mail de la Loteria din Michigan.

Elliott, un lucrător medical pensionat, a spus că victoria ei nu a fost un noroc – totul face parte din ceva mult mai mare decât ea.