• Cei doi candidați au intrat în scenă din părți diferite și nu au dat mâna
  • Toți participanții din public au fost testați pentru Covid-19
  • Dezbaterea a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News

Deja te-ai plictisit de purtat mască. A devenit un accesoriu banal pentru tine. Dar, s-ar putea să nu o mai consideri așa, după ce masca a devenit subiect de dezbatere aprinsă între cei doi candidați care își doresc Biroul Oval.

Donald Trump, președintele SUA: „Am o mască chiar aici. Port mască, să știi, când cred că am nevoie de ea. În seara asta, de exemplu, toată lumea s-a testat și aveți și distanțare socială și toate lucrurile pe care trebuie să le faceți. Dar port măști la nevoie. La nevoie, port măști. Nu am, nu port măști cum o face el. De fiecare dată când îl văd, are o mască. El apare cu cea mai mare mască pe care am văzut-o vreodată”

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat pentru Casa Albă: „Măștile fac o mare diferență. Însuși șeful Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a spus că dacă purtăm măști, dacă toată lumea ar purta măști când e distanțăre socială, de acum până în ianuarie ianuarie, probabil că am putea salva până la 100000 de vieți. Conteaza.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Donald Trump, președintele SUA: „Și tot ei au spus exact opusul. Dr Fauci a susținut opusul. A spus-o foarte clar. Apoi s-a răzgândit.”

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat pentru Casa Albă: „A fost total iresponsabil, felul în care a gestionat distanțarea socială și oamenii care purtau măști l-au încurajat practic să nu facă asta. E un prost”