• Mașina liderului de la Kremlin este de neînchipuit: are 7 tone, e blindată și rezistă la atacuri chimice sau la bombe.
  • Autovehiculul are camere de vedere pe timp de noapte, un sistem de compresie a aerului pentru a proteja împotriva atacurilor cu gaz, blindaj și o ieșire de urgență prin portbagaj.
  • Anterior, Putin a condus un Mercedes-Benz S600 Guard Pullman, la fel ca și predecesorul său, Dmitri Medvedev.

Ai crezut că ai văzut luxul absolut când ți-am arătat iahtul aurit al lui Putin? Îți spun că se poate mai mult: mașina liderului de la Kremlin este de neînchipuit: are 7 tone, e blindată și rezistă la atacuri chimice sau la bombe. Ba mai mult, se poate supraviețui în interior, chiar dacă e complet scufundată.

Mașina blindată de 1 milion de lire sterline este construită în stil Bond. Aceasta are camere de vedere pe timp de noapte, un sistem de compresie a aerului pentru a proteja împotriva atacurilor cu gaz, blindaj și o ieșire de urgență prin portbagaj.

Totodată, mașina recunoaște semnele de circulație și își limitează viteza. Iar atunci când se confruntă cu o coliziune inevitabilă, Aurus poate muta automat scaunele pasagerilor într-o poziție sigură: strânge centurile de siguranță și închide toate ușile și ferestrele.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Bijuteria pe patru roți are un motor V8 de 4,4 litri. Mașina a fost construită la institutul de stat pentru automobile NAMI din Moscova și a fost realizat din piese produse în Rusia. Anterior, Putin a condus un Mercedes-Benz S600 Guard Pullman, la fel ca și predecesorul său, Dmitri Medvedev.

Primul președinte al Rusiei, Boris Elțîn, a folosit un Mercedes-Benz S500.

În perioada sovietică, secretari generali precum Nikita Hrușciov, Leonid Brejnev și Mihail Gorbaciov au folosit limuzine ZiL.