• În UK măștile nu vor mai fi obligatorii.
  • Cluburile de noapte din UK s-au deschis la capacitate maximă.
  • Sâmbătă, UK a înregistrat 50.000 de cazuri de Covid.

Marea Britanie a mai ușurat din restricții. Numărul de persoane care pot participa la evenimente este acum nelimitat. Măștile nu vor mai fi obligatorii, iar regulile de distanțare socială au fost anulate. Cei mai fericiți sunt proprietarii cluburilor de noapte, redeschise complet.

După 17 luni în care ringurile de dans au fost goale, redeschiderea cluburilor a fost primită cu mare entuziasm. Mark este britanic și de abia aștepta acest moment.

Este o ocazie extrem de veselă și îmi place să dansez și tot cercul meu de prieteni adoră dansul și nu am reușit să o
facem de aproximativ un an și jumătate, așa că suntem foarte încântați de asta. Această mască nu o arată, dar există un
zâmbet sub el
“, spune Mark Troy.

Restricțiile s-au relaxat chiar într-o perioadă în care Marea Britanie este traversată de un val de infectări cu tulpina Delta.

Oamenii chiar luptă pentru a ajunge acolo și au de fapt o interacțiune socială frumoasă fără ca regula de doi metri să fie pusă în aplicare. Pe de altă parte, trebuie să fii totuși vigilent, cazurile cresc în acest moment până la aproximativ 50.000 pe zi, așa că, când muzica se ridică la ora 12, cred că va exista o reacție mixtă pe ringul de dans“, spune Nick Newcombe.

Tristan Moffat, director al unul club londonez, spune că trebuie multă vigilență, drept pentru care, personalul clubului va continua să poarte măști.

Este pentru prima dată când oamenii se pot ridica și cânta. Evident, vom fi în continuare precauți și vom cere în continuare personalului nostru să poarte măști și să se protejeze“, spune Tristan Moffat, director al unul club londonez.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK