• În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 40.000 de cazuri, fiind cel mai mare bilanț raportat de la începutul pandemiei.
  • Prin urmare, măsurile menite să-l protejeze pe Donald Trump de noul virus, a fost înăsprite.
  • Atunci când călătorește în regiunile în care numărul de cazuri este ridicat, fiecare loc în care intră Trump este inspectat de către echipe medicale, scrie CNN.

Măsurile menite să-l protejeze pe Trump s-au înăsprit după ce în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 40.000 de cazuri, fiind cel mai mare număr raportat de la începutul pandemiei.

Chiar dacă refuză să poarte masca de protecție, atunci când călătorește, fiecare loc în care intră Trump este inspectat de către echipe medicale. Totodată, băile destinate președintelui american sunt spălate și igienizate înainte de sosirea sa.

Personalul păstrează o evidență clară a celor care intră în contact cu șeful statului, pentru a se asigura că vor fi testați pentru coronavirus.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Surse din echipa lui Trump susțin că multe dintre măsuri au fost introduse chiar la insistențele republicanului, acesta susținând că trebuie să evite boala „cu orice preț”.