• Întoarcerea francizei globale de fast-food în capitala Ucrainei, Kiev, este un semn de încredere internațională că forțele lui Volodimir Zelenski îi înving pe invadatori.
  • În urma unui contraatac masiv al Ucrainei, care a împins trupele rusești invadatoare aproape până la propriile granițe, conflictul a cunoscut o acalmie vizibilă.
  • Dar, în timp ce președintele țării asediate, Volodimir Zelenski, le-a spus oamenilor săi să se pregătească pentru o nouă ripostă masivă împotriva invadatorilor, există o victorie și mai mare pe care ucrainenii trebuie să o sărbătorească. McDonald’s s-a întors.

Întoarcerea francizei globale de fast-food în capitala Ucrainei, Kiev, este un semn de încredere internațională că forțele lui Volodimir Zelenski îi înving pe invadatori.

În urma unui contraatac masiv al Ucrainei, care a împins trupele rusești invadatoare aproape până la propriile granițe, conflictul a cunoscut o acalmie vizibilă. Dar, în timp ce președintele țării asediate, Volodimir Zelenski, le-a spus oamenilor săi să se pregătească pentru o nouă ripostă masivă împotriva invadatorilor, există o victorie și mai mare pe care ucrainenii trebuie să o sărbătorească. McDonald’s s-a întors.

Unele restaurante McDonald’s se vor redeschide săptămâna aceasta în capitala Ucrainei, Kiev, a confirmat șeful departamentului de comunicare corporativă al companiei pentru regiune.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Alesya Mudzhyri, șefa departamentului de comunicare corporativă al gigantului fast-food din Ucraina, spune că trei restaurante McDonald’s din Kiev, începând cu 20 septembrie, vor fi deschise inițial doar pentru livrare.

Livrările vor fi asigurate de Glovo, echivalentul local al Deliveroo. Alte câteva puncte de vânzare în Kiev și în întreaga țară sunt așteptate să se deschidă în săptămâna următoare, iar un alt val de McDonald’s se va deschide în Ucraina de la începutul lunii viitoare.

Majoritatea restaurantelor vor fi deschise între orele 9:00 și 21:00. Au fost luate măsuri pentru închiderea rapidă a restaurantelor în timpul alertelor de raid aerian, pentru a permite personalului și vizitatorilor să se evacueze către cel mai apropiat adăpost.

Întoarcerea McDonald’s este cel mai puternic simbol, însă lumea marilor afaceri este încrezătoare că Ucraina este în pragul victoriei.

Restaurantele nou deschise vor funcționa conform acelorași standarde înalte de calitate a mâncării, curățenie și viteză de servire ca și până acum”, a anunțat șeful de la comunicare într-o postare pe rețelele de socializare.

Între timp, în Rusia, restaurantele McDonald’s sunt operate de un om de afaceri local, după ce întreaga afacere a lanțului a fost vândută în iunie. Noul lanț Vkusno i tochka, care se traduce aproximativ prin Gustos, Punct și de la capăt”, a stârnit reacții mixte.

Raportarea lipsei cartofilor prăjiți, din cauza unei probleme cu aprovizionare și plângerile legate de chiflele mucegăite pentru hamburgeri au făcut ca rușii să fie foarte puțin încântați de franciza de fast-food de producție proprie.