• Ministrul Sportului Eduard Novak a anunțat luni că pentru meciurile programate la Euro 2020 este vizat un scenariu cu un grad de ocupare de 25% din capacitatea satdionului.

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunțat luni că a avut o întâlnire cu o delegație a structurii de organizare UEFA EURO 2020 în România.

„Domnii Andreas Schär și Taras Mukovoz, reprezentanți ai Venue Management – entitatea care gestionează activitățile care se desfășoară la stadion, măsurile de siguranță și securitate, mobilitatea, operarea stadionului, infrastructura sportivă, facilitățile pentru mass-media etc. – și domnii Florin Șari și Alexandru Cândea, din partea structurii locale de organizare UEFA EURO 2020 în România, mi-au prezentat conceptul medical gândit pentru protecția organizatorilor, voluntarilor, spectatorilor și nu în ultimul rând a staff-ului implicat în organizarea evenimentului sportiv”, a scris pe Facebook ministrul Sportului.

Acesta a precizat că este vizat un scenariu de ocupare de 25% din capacitatea stadionului, deci aproximativ 12.500 de spectatori în tribune.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Siguranța acestora, a sportivilor și organizatorilor este preocuparea noastră majoră, pentru a ne putea bucura pe deplin de spectacolul sportiv și de ocazia istorică de a găzdui un astfel de eveniment”, a mai spus Eduard Novak.