Meciurile din Bucureşti, de la Campionatul European, se vor putea disputa cu spectatori. Câţi fani ar putea fi în tribune

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunțat luni că a avut o întâlnire cu o delegație a structurii de organizare UEFA EURO 2020 în România.

„Domnii Andreas Schär și Taras Mukovoz, reprezentanți ai Venue Management – entitatea care gestionează activitățile care se desfășoară la stadion, măsurile de siguranță și securitate, mobilitatea, operarea stadionului, infrastructura sportivă, facilitățile pentru mass-media etc. – și domnii Florin Șari și Alexandru Cândea, din partea structurii locale de organizare UEFA EURO 2020 în România, mi-au prezentat conceptul medical gândit pentru protecția organizatorilor, voluntarilor, spectatorilor și nu în ultimul rând a staff-ului implicat în organizarea evenimentului sportiv”, a scris pe Facebook ministrul Sportului.

Acesta a precizat că este vizat un scenariu de ocupare de 25% din capacitatea stadionului, deci aproximativ 12.500 de spectatori în tribune.

„Siguranța acestora, a sportivilor și organizatorilor este preocuparea noastră majoră, pentru a ne putea bucura pe deplin de spectacolul sportiv și de ocazia istorică de a găzdui un astfel de eveniment”, a mai spus Eduard Novak.

Exit mobile version