• Sunt diferenţe însemnate în ceea ce priveşte afectarea pulmonară a pacienţilor vaccinaţi şi nevaccinaţi, a declarat Diana Manolescu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” din Timişoara.
  • Directorul medical al Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara spune că în cazul persoanelor vaccinate procentul celor care suferă de afectare pulmonară este mic.

Directorul medical al Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara spune că în cazul persoanelor vaccinate procentul celor care suferă de afectare pulmonară este mic.

„Am observat o diferenţă însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS CoV 2 şi cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuşi o infecţie COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce în cazul bolnavilor nevaccinaţi începe de la 30-40 la sută şi poate creşte, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar şi de câteva ore, până la 70-80, şi chiar 85 la sută”, a spus Diana Manolescu.

Conform acesteia, de multe ori, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viaţa.

Recomandări

UCRAINA POATE LOVI RUSIA
ÎNCEPE G20 LA RIO
CINE A FOST BELA KAROLYI?
ȘTII UNDE AU ERUPT VULCANII?
UNDE FACI REVELIONUL?
FOODSERVICE FOR YOU

„Singura soluţie este vaccinarea”, a transmis medicul de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara.