• Spitalul Foişor a fost evacuat cu scandal pentru a deveni unitate-suport.
  • Spitalul Foișor, unul specializat pe ortopedie, va deveni spital de Covid-19 şi va fi suplimentat cu 90 de paturi.
  • Medicul de urgenţă Tudor Ciuhodaru spune că ceea ce s-a întâmplat, vineri seara, la Spitalul „Foişor” este „o atrocitate de neimaginat”.

Medicul de urgenţă Tudor Ciuhodaru spune că ceea ce s-a întâmplat, vineri seara, la Spitalul „Foişor” este „o atrocitate de neimaginat” şi că privind imaginile cu pacienţi scoşi în stradă parcă revede imaginile de la Colectiv.

Medicul de urgenţă Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Nicolae Oblu” Iaşi, a spus, vineri noaptea, la Antena 3, că după 25 de ani de medicină de urgenţă poate spune că aceasta este „o atrocitate”.

„E o nebunie. După 25 de ani de medicină de urgenţă eu spun că aceasta este o atrocitate de neimaginat. A venit un cutremur peste România? Revăd imaginile de la Colectiv în această seară, dar la o altă scară. Mi se pare incredibil ca într-o ţară normală nişte pacienţi să fie scoşi de la Terapie Intensivă în miez de noapte fără tratamentul necesar şi aruncaţi pur şi simplu în stradă”, spune dr. Ciuhodaru.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Acesta este convins că nu s-a întâmplat aşa ceva nicăieri în Europa şi este că lucrurile acestea vor fi aduse la cunoştinţa Comisiei Europene, pentru că reprezintă rele tratamente aplicate pacienţilor din România.