• Alexander Murakhovsky, unul dintre medicii din Omsk implicaţi în cazul Alexei Navalnîi, a reapărut luni, la trei zile după ce fusese dat dispărut.
  • Medicul fusese dat dispărut în timpul unei partide de vânătoare.
  • Alexander Murakhovsky a ieşit singur din pădure, luni, undeva în apropierea satului Baslîi.

Alexander Murakhovsky, unul dintre medicii din Omsk implicaţi în cazul Alexei Navalnîi, a reapărut luni, la trei zile după ce fusese dat dispărut. Medicul a pus pe jar autoritățile ruse, după ce a plecat vineri cu un vehicul off-road dintr-o bază de vânătoare din regiunea Omsk şi a dispărut în pădure.

Gubernul regional din Omsk a anunțat că Alexander Murakhovsky a ieşit singur din pădure, luni, undeva în apropierea satului Baslîi, potrivit presei din Rusia și Reuters.

Starea de sănătate a medicului este normală, fiind examinat la Spitalul raional Bolșukovski ca măsură de precauție, conform RIA Novosti.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Deces surprinzător al lui Serghei Maksimishin

Alexander Murakhovsky este medicul care a anunţat în faţa camerelor de televiziune că opozantul Aleksei Navalnîi nu a fost otrăvit cu Noviciok. La nici trei luni de la acest episod, medicul a fost promovat în postul de ministru al Sănătăţii pentru regiunea Omsk.

În februarie, medicul șef adjunct al spitalului de urgență din Omsk care l-a tratat pe Alexei Navalnîi după ce a fost otrăvit cu Novichok a murit subit la vârsta de 55 de ani.

Serghei Maksimishin era medic șef adjunct pentru anestezie și resuscitare la spitalul de urgență din Omsk. El a fost unul dintre medicii principali care i-au acordat primul ajutor şi l-au tratat anul trecut pe Navalnîi.