• Rusia nu ar trebui să se limiteze la curtoazia tradițională” și ar trebui să folosească toate mijloacele de apărare disponibile, consideră Dmitri Medvedev.
  • Suntem îndreptățiți să facem cu bunurile lor tot ceea ce considerăm potrivit în baza legii noastre”, consideră el.
  • Este evident că statele, care au fost supuse într-o oarecare măsură unor sancțiuni sau restricții ilegale din partea Washingtonului, vor căuta să ocolească toate aceste restricții, a mai spus el.

Rusia nu ar trebui să se limiteze la curtoazia tradițională” și ar trebui să folosească toate mijloacele de apărare disponibile, consideră vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Limitele curtoaziei tradiționale nu trebuie să ne limiteze în niciun fel în alegerea metodelor de apărare după impunerea unor sancțiuni nelegitime, total grosolane, împotriva țării noastre. Aceasta include orice utilizare a drepturilor și proprietăților subiecților economiei din statele neprietenoase”, a declarat Medvedev în articolul său pentru Rossiyskaya Gazeta, scrie TASS.

Suntem îndreptățiți să facem cu bunurile lor tot ceea ce considerăm potrivit în baza legii noastre”, consideră el.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

Este evident că statele, care au fost supuse într-o oarecare măsură unor sancțiuni sau restricții ilegale din partea Washingtonului și a altor state occidentale, vor căuta să ocolească toate aceste restricții. Acționând în liniște sau, dimpotrivă, acționând cu îndrăzneală, ignorând regulile internaționale, fără a ține cont de niciun interes al națiunilor dezvoltate, inclusiv respingerea protecției proprietății lor intelectuale”, a declarat oficialul. Încă mai avem de învățat toate acestea”.”.