• Cuplul locuiește de obicei în California, în SUA, dar se afla în Marea Britanie pentru câteva apariții planificate, inclusiv la un eveniment caritabil, când regina a murit.
  • Se așteaptă ca el și Meghan să rămână în Marea Britanie până la înmormântarea reginei.
  • Nu se știe dacă copiii lor, Archie, de trei ani, și Lilibet, de 15 luni, vor fi aduși între timp.

Meghan Markle și-ar fi anulat o serie de interviuri televizate pe care urma să le acorde la New York, după moartea reginei Elisabeta a II-a. Sursele au afirmat că Meghan, în vârstă de 41 de ani, a anulat o apariție solo la The Tonight Show with Jimmy Fallon pe 20 septembrie, în condițiile în care funeraliile reginei sunt așteptate să aibă loc pe 19 septembrie.

Meghan programase, de asemenea, să viziteze Adunarea Generală a ONU din Manhattan împreună cu soțul ei Harry, 37 de ani, dar și această apariție ar fi fost anulată. Archetypes, noul podcast al lui Meghan, ar urma, de asemenea, să amâne lansarea următorului episod, având în vedere moartea bunicii soțului ei.

O sursă a declarat pentru Page Six: Meghan trebuia să apară la Fallon. Nici măcar nu știu despre ce urma să vorbească, dar este evident că acum s-a anulat. Cuplul locuiește de obicei în California, în SUA, dar se afla în Marea Britanie pentru câteva apariții planificate, inclusiv la un eveniment caritabil, când regina a murit. Harry se număra printre membrii familiei regale care au vizitat Balmoral după ce s-a anunțat că starea de sănătate a reginei s-a deteriorat, în timp ce lumea aștepta o actualizare de la Palat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Se așteaptă ca el și Meghan să rămână în Marea Britanie până la înmormântarea reginei, deși nu se știe dacă copiii lor, Archie, de trei ani, și Lilibet, de 15 luni, vor fi aduși între timp.

Cuplul a primit o mențiune în primul discurs televizat al regelui Charles al III-lea, în care acesta a spus națiunii: Vreau să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan în timp ce continuă să-și construiască viața peste hotare. Palatul Buckingham a publicat joi la prânz o declarație în care a dezvăluit că regina se află sub supraveghere medicală.