Meghan Markle își anulează viitoarele apariții televizate la New York după moartea reginei Elisabeta a II-a

Ferrari Press Agency Meghan 1 Ref 13491 17/11/2021 See Ferrari text Pictures must credit: EllenTube Self exiled British royal family member Meghan Markle has guests starred on the Ellen DeGeneres chat show.And she told how she used to audition at the same Hollywood studio where Ellen is filmed , turning up in an embarrassment of a car.The doors did not work properly and she used to have to crawl in and out using the rear hatch.The full episode airs on November 18.But a brief clip was released in advance as a teaser for fans.The clip revealed the Duchess of Sussex . 40, reminiscing about being a struggling actress who would arrive for auditions in a bashed up second hand car.Meghan, wearing a white Oscar De La Renta blouse reportedly costing around €2.000 euros and matched with black trousers, said the battered vehicle had broken front doors that she couldn't afford to fix. OPS: Meghan Markle on the Ellen DeGeneres chat show Picture supplied by Ferrari

Meghan Markle și-ar fi anulat o serie de interviuri televizate pe care urma să le acorde la New York, după moartea reginei Elisabeta a II-a. Sursele au afirmat că Meghan, în vârstă de 41 de ani, a anulat o apariție solo la The Tonight Show with Jimmy Fallon pe 20 septembrie, în condițiile în care funeraliile reginei sunt așteptate să aibă loc pe 19 septembrie.

Meghan programase, de asemenea, să viziteze Adunarea Generală a ONU din Manhattan împreună cu soțul ei Harry, 37 de ani, dar și această apariție ar fi fost anulată. Archetypes, noul podcast al lui Meghan, ar urma, de asemenea, să amâne lansarea următorului episod, având în vedere moartea bunicii soțului ei.

O sursă a declarat pentru Page Six: Meghan trebuia să apară la Fallon. Nici măcar nu știu despre ce urma să vorbească, dar este evident că acum s-a anulat. Cuplul locuiește de obicei în California, în SUA, dar se afla în Marea Britanie pentru câteva apariții planificate, inclusiv la un eveniment caritabil, când regina a murit. Harry se număra printre membrii familiei regale care au vizitat Balmoral după ce s-a anunțat că starea de sănătate a reginei s-a deteriorat, în timp ce lumea aștepta o actualizare de la Palat.

Se așteaptă ca el și Meghan să rămână în Marea Britanie până la înmormântarea reginei, deși nu se știe dacă copiii lor, Archie, de trei ani, și Lilibet, de 15 luni, vor fi aduși între timp.

Cuplul a primit o mențiune în primul discurs televizat al regelui Charles al III-lea, în care acesta a spus națiunii: Vreau să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan în timp ce continuă să-și construiască viața peste hotare. Palatul Buckingham a publicat joi la prânz o declarație în care a dezvăluit că regina se află sub supraveghere medicală.

Exit mobile version