• În anumite cercuri circulă zvonuri legate de „ambițiile politice ale lui Meghan Markle, ducesa de Sussex.
  • Ea dorește să organizeze o campanie și echipe pentru strângerea de fonduri pentru o potențială campanie.
  • Dacă zvonurile se adeveresc și câștigă alegerile, actuala ducesă de Sussex ar putea deveni prima femeie președinte a SUA.

Se speculează din ce în ce mai mult că Meghan Markle s-ar putea hotărî să candideze la președinția SUA în 2024 dacă Joe Biden nu va dori un al doilea mandat, scrie The Mirror.

Un veteran al echipei lui Tony Blair, cu legături puternice cu Washingtonul, susține că ducesa de Sussex a intrat în legătură cu democrați seniori.

Potrivit aceleiași surse, ea dorește să facă o campanie, precum și echipe pentru strângerea de fonduri pentru o potențială campanie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Sugestia aceasta apare ca urmare a aprecierii de care a avut parte interviul pe care l-a acordat lui Oprah Winfrey împreună cu soțul ei, prințul Harry, în care a vorbit despre comentarii rasiste din partea familiei regale și a amintit și de gânduri ale sale de suicid.

Sursa a declarat duminică pentru Daily Mail că în anumite cercuri laburiste și democrate circulă zvonuri legate de „ambițiile politice ale lui Meghan și de potențialii săi susținători”.

Dacă actuala ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, care a făcut saltul de la Hollywood la regalitate, ar intra și în politică, după cum se zvonește, ea ar putea deveni prima femeie președinte a SUA.

În timpul alegerilor din SUA din 2020, Meghan i-a îndemnat pe alegători să „respingă discursul instigator la ură”, o critică directă la adresa fostului președinte, Donald Trump, care a spus că „nu este un fan” al lui Meghan.

Un prieten al Ducesei a declarat anul trecut pentru revista Vanity Fair că unul dintre motivele pentru care ea nu a renunțat la cetățenia americană când s-a căsătorit cu prințul Harry a fost acela de a menține deschisă opțiunea de a intra în politică în SUA.

Specialiștii spun că, în cazul în care va dori să ocupe funcții publice, Markle va trebui să renunțe la titlul princiar, fiindcă altfel ar intra în conflict cu jurământul de loialitate față de SUA.

Sursa respectivă a mai spus că s-a presupus că ducesa vrea să candideze la alegerile din 2024, când președintele Joe Biden va avea 82 de ani și va decide dacă vrea să candideze pentru un al doilea mandat.

Prietenii lui Meghan au încurajat-o anterior în ambițiile sale politice, descriind o astfel de ascensiune a sa spre celebritate ca „întruchiparea visului american”.