Meghan, prinsă cu minciuna. Ducesa de Sussex nu s-a căsătorit mai devreme cu Harry, așa cum a declarat în interviul cu Oprah

Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că „inventează minciuni“, după ce un fost membru din staff a spus că ducesa l-a hărțuit Profimedia
  • În cadrul interviului lor cu Oprah, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că s-au căsătorit în secret
  • Oficialul care a întocmit certificatul spune că Meghan este „evident confuză” și „în mod clar dezinformată” cu privire la propria nuntă
  • Data înscrisă pe certificatul de căsătorie este 19 mai 2018, ziua ceremoniei fastuoase de la Castelul Windsor

În cadrul interviului lor cu Oprah, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de nunta lor oficială.

Aceștia au susținut că ceremonia a fost organizată de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Cu toate acestea, Oficiul Registrului General din Regatul Unit a dezvăluit certificatul de nuntă al cuplului, conform DailyMail, iar data înscrisă pe el este 19 mai 2018.

Ziua nunții oficiale, fastuoase, de la Castelul Windsor. Oficialul care a întocmit certificatul spune că Meghan este „evident confuză” și „în mod clar dezinformată” cu privire la propria nuntă.

Stephen Borton, fost funcționar șef al Faculty Office, o contrazice pe Meghan și a declarat că aceștia nu s-au căsătorit trei zile mai devreme.

„Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris ei înșiși, obiceiul fiind la modă, în fața arhiepiscopului – sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a spus acesta.

În același timp, Stephen Borton spune că oricum n-au fost destui martori pentru a valida așa-zisa ceremonie. Totuși, el susține că această declarație a născut controverse și că așteaptă poziția oficială a arhiepiscopului care ar fi organizat ceremonia, acesta abținându-se până acum.