Melania spune că l-a convins pe Donald Trump să renunțe la politica dură privind imigrația. Ce apare în noua sa carte de memorii

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a oferit o perspectivă inedită asupra uneia dintre cele mai controversate politici ale administrației Trump, conform The Guardian.

În memoriile sale, care urmează să fie publicate săptămâna viitoare, ea dezvăluie cum a intervenit personal pentru a schimba cursul politicii de separare a familiilor de imigranți la granița sudică a SUA.

Dezacordurile politice din familia prezidențială

Melania Trump descrie în noua sa carte de memorii cum l-a determinat pe soțul său, fostul președinte Donald Trump, să renunțe la o politică de imigrare dură în cadrul căreia copiii migranți erau separați de părinții lor, stârnind revoltă la nivel național și internațional.

Acest lucru trebuie să înceteze”, spune fosta Primă Doamnă că i-a spus soțului său, iar acesta s-a conformat rapid, punând capăt politicii la 20 iunie 2018.

Acesta nu este singurul dezacord conjugal dezvăluit în cartea de memorii, Melania, care va fi publicată în SUA săptămâna viitoare. The Guardian a obținut o copie.

Melania Trump oferă, de asemenea, o apărare pasionată a dreptului la avort, slăbit în mod semnificativ de o Curte Supremă în care soțul său a numit trei judecători și care este în continuare atacată în timp ce acesta candidează din nou la Casa Albă.

La fel ca avortul și drepturile reproductive, imigrația este un subiect fierbinte în campania care va culmina la 5 noiembrie.

Dezacordurile politice ocazionale dintre mine și soțul meu făceau parte din relația noastră”, scrie Melania Trump, ”dar eu credeam că trebuie să le abordăm în privat, mai degrabă decât să îl provoc public. Am considerat că discuțiile noastre sunt mai productive atunci când puteam purta un dialog liniștit acasă, departe de ochii publicului”.

Ea scrie despre preocupările sale legate de imigrație: „Având în vedere experiențele mele anterioare cu relatările nedrepte din mass-media, am abordat întotdeauna știrile cu un anumit scepticism. Înainte de a discuta cu el despre criza de la frontieră, m-am informat temeinic despre situație.

Donald m-a asigurat că va investiga problema, iar la 20 iunie a anunțat încetarea politicii de separare a familiilor”.

Exit mobile version