• Melania Trump, 50 de ani, a ajuns la Morton and Barbara Mandel Recreation Center din Palm Beach, Florida, pentru a vota la alegerile din SUA.
  • Prima Doamnă nu a purtat masca de protecție, spre deosebire de toți agenții de pază, asistenții și supervizerul alegerilor
  • Florida a devenit statul de reședință al lui Trump la sfârșitul anului 2019, când Președintele a luat decizia de a o muta din New York
  • Clubul de golf Mar-a-Lago al lui Trump este situat în Palm Beach, fiind acum reședința oficială principală a cuplului.

Securitatea a fost în forță la Centrul de Recreere Morton and Barbara Mandel din Palm Beach, Florida, unde doar o singură persoană a îndrăznit să intre fără mască de protecție – în ciuda obligativității purtării ei: Prima Doamnă Melania Trump, care a contractat luna trecută Covid-19, relatează Daily Mail.

Melania Trump a zâmbit și le-a făcut semn cu mâna reporterilor, spunând că are o stare „grozavă” – poate și datorită rochiei Gucci de 4.500 dolari, care a pus-o în valoare pe măsură.

Donald Trump a votat cu câteva zile în urmă, însă Melania a mărturisit că a ales să voteze personal la un centru comunitar la aproximativ două mile nord de Mar-a-Lago.

„Este ziua alegerilor, așa că am vrut să vin aici să votez astăzi”, a declarat doamna Trump unui grup mic de jurnaliști care au fost autorizați de Serviciul Secret să o vadă.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Florida este unul dintre statele cheie în care Trump speră să-și mențină victoriile din 2016, alături de Carolina de Nord, Ohio, Arizona și Pennsylvania.

Ultimul sondaj din apropierea zilei alegerilor a arătat că Biden a păstrat un avans foarte restrâns în șase state cheie, inclusiv Florida. Luni seara, Melania a făcut campanie pentru soțul ei în Huntersville, Carolina de Nord, unde l-a lăudat pentru sprijinul acordat armatei.

De asemenea, Melania a vorbit despre pandemia de Covid, spunând că democrații folosesc strategii menite să inducă frica și să stârnească dubiile cu privire la siguranța unui vaccin. În plus, Melania Trump l-a criticat pe Biden, susținând că îi îndreaptă spre regres.