• Melania Trump a transmis un mesaj de rămas bun.
  • A ţinut să le mulţumească lucrătorilor din domeniile esenţiale.
  • Potrivit ei, violenţa nu este un răspuns.
  • Melania Trump pare să fie cea mai nepopulară primă doamnă, are un scor de  47%, față de Michelle Obama sau Laura Bush.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, îşi părăseşte funcţia cu un mesaj de rămas-bun și nu pare a fi interesată să o întâlnească pe Jill Biden, cea care îi va lua locul, notează Dalily Mail.

Tradiția spune că Prima Doamană are responsabilitatea de a-i oferi un tur înlocuitoarei ei, așa cum au făcut predecesoarele sale Michelle Obama sau Laura Bush.

Tradiția turului oferit de Prima Doamnă datează din anii 1950 și a fost introdus de Bess Truman, care a găzduit-o pe înlocuitoarea sa Mamie Eisenhower. Și este o tradiție care a continuat chiar și în condiții politice tensionate. 

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Michelle Obama i-a oferit Melaniei turul, la scurt timp după ce Donald Trump a câștigat președinția. Laura Bush a avut-o invitată pe Michelle Obama de două ori – o dată singură și o dată cu fiicele ei, astfel încât fetele să-și poată alege dormitoarele din reședință.

Melania Trump, cea mai nepopulară Primă Doamnă

Melania Trump pare să fie cea mai nepopulară primă doamnă din istoria recentă a Statelor Unite. Aceasta va părăsi Casa Albă cu unul din cele mai slabe scoruri acordate Primelor Doamne.

Deși Primele Doamne sunt mai populare decât soții lor, Melania Trump nu a reușit să intre în grațiile publicului. Are o popularitate de 47%, faţă de 67%, Laura Bush, sau de cele 69 de procente ale lui Michelle Obama. 

Cu toate acestea a reușit să se facă mai plăcută decât Donald Trump care a obținut un scor de doar 33%.

Mesajul de rămas bun al Melaniei Trump

În mesajul său, Melania Trump le-a mulțumit celor din sistemul sanitar și n-a uitat să facă un apel la pace între taberele formate chiar în interiorul țării

A fost un privilegiu să servesc ca şi Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Am fost emoţionată de copiii pe care i-am vizitat în centrele de plasament şi în spitale. Chiar dacă se luptă cu boli incurabile sau înfruntă provocări, ei aduc o bucurie imensă celor care îi întâlnesc. Mă bucur că am avut oportunitatea să reprezint o naţiune cu nişte oameni atât de buni şi de generoşi. Le mulţumesc tuturor medicilor şi asistenţilor, lucrătorilor din fabrici, transportatorilor şi multor altora care lucrează din greu ca să salveze vieţi.”, a spus Melania Trump.