• Melania Trump l-a însoţit pe soţul ei la mitinguri
  • Prima Doamnă nu s-a mai alăturat soţului, la un miting de campanie, din iunie 2019
  • Melania l-a criticat pe Biden şi a cerut susţinere faţă de soţul ei

Melania Trump le arată cârcotaşilor că este lângă preşedinte în momentele importante. I-a luat ceva timp, ce-i drept, dar acum, pe ultima sută de metri înainte de alegeri, Prima Doamnă l-a însoţit pe soţul ei la două mitinguri de campanie, în Florida şi Pennsylvanya

Melania nu a fost la un miting de campanie cu preşedintele Donald Trump din iunie 2019. Melania Trump a preluat, desigur, din discursul preşedintelui şi l-a criticat pe democratul Biden. Ea a încurajat publicul să îl susţină pe soţul ei în cursa prezidenţială, pentru ca ţara să continue să prospere.

Melania Trump: „Ei bine, americanii se pot uita la activitatea lui Joe Biden de 36 de ani în Congres şi opt ani ca vicepreşedinte şi să hotărască dacă el va fi, în sfârşit, în stare să facă ceva pentru poporul american.”

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII

Melania Trump a mai spus că e prima data când un preşedinte american vorbeşte constant cu cetăţenii, prin reţelele de socializare. „Nu sunt întotdeauna de acord cu felul în care spune lucrurile”, a zis ea, „dar e important să vorbească cu cei în slujba cărora se află”.

Florida este unul dintre statele swing pe care Donald Trump trebuie să le câştige, dacă vrea să îl întreacă pe democratul Biden, care după cum arată sondajele, ar fi câştigător.