• Melania Trump anulează prima apariție de campanie
  • Prima Doamnă încă se recuperează după COVID
  • Donald Trump și copiii săi vor continua demersurile pentru campanie

Melania Trump nu va mai participa marți la prima apariție de campanie, deoarece nu se simte încă în formă maximă după COVID-19, relatează CNN.

Aranjamentul era să îl însoțească pe președintele Donald Trump în Pennsylvania marți noapte, dar Prima Doamnă a decis să abandoneze planul.

Stephanie Grisham, șefa asistentelor personale ale Melaniei susține că aceasta continuă să se recupereze, însă încă tușește și este precaută.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Melania a scris despre simptomele sale de COVID-19, menționând că ,,au lovit-o dintr-o dată și păreau un carusel”. Printre altele, Melania a avut dureri musculare, tuse, dureri de cap, și o oboseală extremă.

Cu puțini surogați republicani de renume din afara familiei Trump și lipsa participării Melaniei, copiii adulți ai președintelui SUA vor purta majoritatea discuțiilor cu alegătorii – Donald Trump însuși angajându-se în ultimele zile la două-trei mitinguri.

În această săptămână, Ivanka Trump va face opriri în Michigan, Wisconsin, Carolina de Nord și Florida; Eric Trump se va îndrepta spre New Hampshire și Michigan, în timp ce soția sa, Lara Trump, membră a campaniei de realegere, pleacă în Nevada și Arizona; Donald Trump Jr. va fi la evenimente în Carolina de Nord și Pennsylvania.