Melania Trump rupe tăcerea cu privire la zvonurile că fiul său suferă de autism. Aceasta susține că Barron a fost intimidat online

Melania Trump a rupt tăcerea cu privire la zvonul că Barron Trump este autist, pentru a dezvălui modul în care fiul ei a fost intimidat după ce zvonul s-a răspândit online în 2016, scrie The Independent.

Fosta primă doamnă împărtășește versiunea sa în cartea sa de memorii „Melania”, care urmează să ajungă pe rafturi marți.

În 2016, personalitatea TV Rosie O’Donnell – care are o dispută de lungă durată cu Donald Trump – a redistribuit un videoclip cu Barron în care se specula că acesta prezintă semne de autism.

Barron – pe care Melania a încercat în mare măsură să-l apere de ochii publicului cât mai mult posibil – avea 10 ani la acea vreme. Videoclipul și postarea lui O’Donnell au devenit virale.

„Barron Trump autist?”, O’Donnell a comentat videoclipul într-o postare pe Twitter în 2016. „Dacă da, ce oportunitate uimitoare de a atrage atenția asupra epidemiei de AUTISM.”

Melania detaliază modul în care suferința i-a lăsat fiul cu „daune ireparabile” și sugerează că a fost agresat în viața reală ca urmare. „Experiența lui Barron de a fi agresat atât online, cât și în viața reală în urma incidentului este un semn clar al daunelor ireparabile cauzate”, scrie Melania. „Nu este nimic rușinos în autism (deși tweet-ul lui O’Donnell a sugerat că există), dar Barron nu este autist”, spune Melania.

„Mi-a fost clar că nu era interesată de creșterea gradului de conștientizare cu privire la autism. Am simțit că îmi atacă fiul pentru că nu-i plăcea soțul meu.”

Melania adaugă că a fost „devastator ca părinte” și a simțit că inima ei „se frânge în bucăți”. O’Donnell și-a cerut scuze și a șters tweet-ul în urma reacției. Ea a spus pe site-ul ei că postarea „nu are nimic de-a face cu Donald”.

Cearta ei cu candidatul republican la președinție a început cu mult timp în urmă. A început în 2006, când au făcut schimb de lovituri cu privire la decizia lui Trump de a reintegra o câștigătoare a concursului Miss SUA care a fost prinsă într-un scandal de droguri.

Exit mobile version