• Soția lui Donald Trump va părăsi Casa Albă cu un rating nefavorabil.
  • 47% dintre cei chestionați au răspuns negativ în cazul Melaniei Trump.
  • Cel mai mare rating al Melaniei Trump, în 2018.

Melania Trump în va încheia mandatul de Primă Doamnă cu un rating deosebit de mic. Potrivit unui sondaj realizat de CNN, soția lui Donald Trump va părăsi Casa Albă cu un ratig nefavorabil: 42% dintre cei chestionați au o opinie pozitivă despre ea, în timp ce 47% dintre aceștia au o opinie negativă. 12% dintre cei chestionați sunt „nesiguri” în privința Melaniei Trump.

Cel mai mare rating favorabil înregistrat de Melania Trump a fost înregistrat în 2018, care a venit în urma primei mese de stat și a participării sale la înmormântarea regretatei Primei Doamne Barbara Bush, din Texas. Atunci, Melania Trump a mers la înmormântare fără președintele SUA.

Laura Bush, procent mai mare decât al lui George W. Bush

Cu toate acestea, până în luna decembrie a acelui an, ratingul Melaniei Trump scăzuse cu două cifre în urma călătoriei sale solo în Africa. În acel moment, favorabilitatea ei era de 43%, iar cea nefavorabilă, de 36%, potrivit unui sondaj CNN efectuat la acea vreme. În rândul republicanilor, numărul ei de favorabilitate (84%) este mai mare decât al președintelui (79%) sau al vicepreședintelui (72%).

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Potrivit unui sondaj CNN / ORC din ianuarie 2017, Michelle Obama a părăsit Casa Albă cu un rating favorabil de 69%, care era același număr ca atunci când a intrat, cu opt ani înainte.

Clasamentul despărțirii Laurei Bush a fost, de asemenea, în mare parte pozitiv, în ciuda nepopularității soțului ei la acea vreme. În 2009, un sondaj CNN / ORC a pus-o pe Laura Bush la un rating favorabil de 67%, în timp ce George W. Bush a fost privit doar pozitiv cu 35%.