• Imagini cu un soldat ucrainean în oţelăria Azovstal din Mariupol, cântând melodia câştigătoare a Eurovisionului, „Stefania”, au apărut duminică seară în social media.
  • Apărătorul din Azovstal poate fi văzut cântând în timp ce pe fundal se aud bombardamente.

Imagini cu un soldat ucrainean în oţelăria Azovstal din Mariupol, cântând melodia câştigătoare a Eurovisionului, „Stefania”, au apărut duminică seară în social media.

Apărătorul din Azovstal poate fi văzut cântând în timp ce pe fundal se aud bombardamente.

În acest fel, soldaţii ucraineni i-au mulţimit trupei Kalush pentru susţinerea de la Eurovision şi pentru apelul către întreaga lume pentru a fi ajutaţi apărătorii Mariupolului”, notează The New Voice of Ukraine.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Trupa ucraineană de rap Kalush, care a interpretat melodia Stefania, a câştigat ediţia concursului muzical Eurovision 2022, organizat la  Torino, Italia. Ucraina a primit din partea publicului 439 de puncte.

La finalul piesei interpretate în concursul Eurovision 2022, trupa Kalush Orchestra a făcut o pledoarie pentru orașul Mariupol și pentru salvarea celor de la uzina siderurgică Azovstal, aflată sub asediul forțelor ruse.

„Vă rugăm să ajutați Ucraina, Mariupol. Ajutați Azovstal chiar acum!”, a transmis solistul grupului, Oleh Psiuk, în ovațiile publicului de la Torino.