• Adriana Săftoiu, membru marcant PNL, spune, despre situaţia evacuării pacienţilor de la Spitalul „Foişor” că „cineva arată că e incompetent”.
  • Ea vorbeşte despre personaje care au ajuns să fie „autoseduse” de propria persoană.
  • Săftoiu: „De data asta chiar pune capac, pur şi simplu pune capac”.

Adriana Săftoiu, membru marcant PNL, spune, despre situaţia evacuării pacienţilor de la Spitalul „Foişor” că „cineva arată că e incompetent” şi că situaţia de vineri seara „a pus capac”. Ea vorbeşte despre personaje care au ajuns să fie „autoseduse” de propria persoană.

Adriana Săftoiu a fost întrebată vineri noaptea, la Antena 3, dacă este real faptul că în PNL se cere demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii. Membrul PNL a avut un răspuns voalat.

„De data asta chiar pune capac, pur şi simplu pune capac, cineva arată că e incompetent să managerieze o situaţie cu asemenea impact. Şocul vine din faptul că nu era ceva neanunţat. Înţeleg că a fost o decizie luată de Minister (Ministerul Sănătăţii – n.r.). Cum Dumnezeu să pui în aplicare aşa ceva? Cum să scoţi oamenii bolnavi, bătrâni, în pijamale?”, a răspuns Săftoiu.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Aceasta este de părere că ceea ce se întâmplă în prezent „e un mix cu de toate foarte periculos pentru România: de indiferenţă, de incompetenţă, de ignoranţă, de nepăsare. E ceva foarte grav, iar situaţia de la Foişor pune capac. Cineva ar trebui să îl ridice”.

Adriana Săftoiu vorbeşte despre termenul de „efect de îngheţ”, folosit în comunicare, care are corespondent în situaţia actuală din Sănătate: „Atunci când ai îngheţat în propriul tău proiect şi, de obicei, când se întâmplă acest lucru, când ai îngheţat în propriul tîu proiect ajungi exact în situaţii ca în cazul Foişor”.

În plus, Săftoiu vorbeşte despre personale care sunt „autoseduse” de propria persoană, element pe care l-a constatat în politică şi care duce la dezastre „şi personale, şi naţionale.

„Am sentimentul că ne confruntăm cu câteva personaje politice care sunt autoseduse”, spune liberalul.