Mesaj către parlamentarii PSD: Prezenţa fizică, facultativă. Conectarea cu tableta, absolut necesară

Sursa Foto: Hepta

Parlamentarii social-democraţi au primit, din partea liderilor grupurilor parlamentare PSD, un mesaj potrivit căruia la şedinţa de plen reunit de joi trebuie să fie prezenţi, conectarea online pe tableta STS fiind „absolut necesară”.

„Precizare – Vă informăm ca prezenţa fizică la şedinţa de plen comun de mâine, 09.09.2021, ora 16.00 este facultativă. Conectarea online cu tableta STS este absolut necesară”, este mesajul trimis de liderii grupurilor parlamentare ale PSD senatorilor şi deputaţilor social-democraţi.

Liderii PSD au decis miercuri că participarea senatorilor şi deputaţilor PSD la şedinţa de plen de joi, la care ar putea fi citită moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR, e facultativă, spuneau surse social-democrate pentru MEDIAFAX.

„Fiecare e liber să facă ce vrea. Ceea ce pot să spun este că vom avea colegi în sala de plen. Încercăm să asigurăm cvorumul”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Joi a fost convocat plenul reunit al Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR.

Conducerea PNL, reunită în Birou Politic Naţional, a decis, miercuri, ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a de discuta despre calendarul moţiunii de cenzură.