• Ro-Vaccinare: România este în topul ţărilor UE la campania de vaccinare, fiind pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze și pe locul 7 la totalul dozelor administrate.
  • Reacţia vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare.

România este în topul ţărilor UE la campania de vaccinare, fiind pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze şi pe locul 7 la totalul dozelor administrate, transmit autorităţile, ca reacţie la acuzaţiile aduse de Dan Barna.

„România – în topul ţărilor UE la campania de vaccinare! Locul 4 – persoane vaccinate cu ambele doze (1.466.149). Locul 7 – total doze administrate (3.838.804). Peste 100 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în ţările membre UE, conform celor mai recente date publicate de ourworldindata.org, media din ultimele 7 zile fiind de 2,3 milioane de doze/zi”, transmite Ro-Vaccinare.

Reacţia vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna spune că Florin Cîţu i-a reproşat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eşecul campaniei de vaccinare.

Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîţu, care „face balet politic”.