• Apelul IPS Aurel Percă la autorități: Faceți tot posibilul pentru evitarea dramelor.
  • IPS Aurel Percă își exprimă compasiunea față de victimele incendiului.

IPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București, face apel la autorități să facă tot posibilul ca drame precum cea din Constanța să nu se mai repede.

„Știrea referitoare la incendiul puternic care a izbucnit în Secția ATI a Spitalului de Boli infecțioase din Constanța a provocat durere și indignare în întreaga țară. Încă o dată, într-un spital din România au murit niște oameni, veniți acolo ca să-și redobândească sănătatea”, se arată într-un comunicat al IPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de București.

IPS Aurel Percă își exprimă, în numele preoților și credincioșilor din Arhidieceza de București, împreună cu PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar de București și IPS Ioan Robu, compasiunea față de victimele incendiului cumplit și față de familiile lor și le asigură de rugăciunea comunității.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

„Ne rugăm, totodată și pentru cei care se luptă să salveze victimele – pompieri, medici, personal sanitar. Facem apel la autoritățile administrative și politice să facă tot posibilul ca astfel de drame să nu se mai repete”, este mesajul IPS Aurel Percă.