• Donald Trump a ținut ultimul discurs la Casa Albă
  • Trump: „Vom inaugura o nouă administrație săptămâna aceasta. Mă voi ruga pentru succesul acesteia spre a ține America sigură și prosperă
  • Ceremonia de învestire a lui Joe Biden va avea loc astăzi, de la ora 19.00 și va fi LIVE, la ȘTIRILE, pe Aleph News

În ultima zi de mandat, Donald Trump a susținut un discurs de rămas bun, spunând că se va ruga pentru succesul noii administrații conduse de Joe Biden.

„Dragii mei americani, în urmă cu 4 ani am început un efort național grozav pentru a ne reconstrui țara (…) Săptămâna această vom inaugura o nouă administrație. Mă voi ruga pentru succesul acesteia spre a ține America sigură și prosperă”, a spus Trump.

Președintele american a comentat și asaltul asupra Capitoliului, spunând că astfel de violențe nu pot fi tolerate. Totodată, acesta a precizat că mișcarea pe care a început-o este abia la început.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Toți americanii au fost îngroziți de asaltul asupra Capitoliului. Violența politică este un atac asupra a tot ceea ce prețuim ca americani. Acum, în timp ce mă pregătesc să predau puterea unei noi administrații, vreau să știți că mișcarea pe care am început-o abia începe.”

Mesajul de rămas bun al lui Trump a fost înregistrat, nu transmis în direct, așa cum se obișnuia. Tradițional, președinții americani transmit un mesaj pozitiv către succesor și spun cetățenilor că rolul este unul dificil.

În ultimul său discurs, Donald Trump nu a menționat nici măcar o dată numele lui Joe Biden, s-a referit doar la „viitoarea administrație”.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden va avea loc astăzi, de la ora 19.00, LIVE pe Aleph News, și va fi comentată de corespondenții Aleph News. Iar pe timpul zilei, vei afla informații relevante despre cum se schimbă lumea sub ochii noștri.