• Moldovenii au scos după 4 ani prosopul de pe televizor
  • Moldovenii acopereau televizorul pentru a nu-l vedea pe Igor Dodon de Anul Nou
  • Reţelele de socializare sunt plin de fotografii cu paharul de şampanie şi discursul Maiei Sandu
  • Maia Sandu le-a promis moldovenilor că vor trăi multe bucurii în 2021

Primul flashmob al anului vine de la Chişinău. Moldovenii au renunţat în noaptea dintre ani la prosopul de pe televizor. Motivul – au vrut să asculte mesajul de revelion al preşedintelui Maiei Sandu.

Acum patru ani, când Igor Dodon a fost ales preşedinte, moldovenii îşi acopereau televizorul cu un prosop sau o coală de hârtie. Era o formă de protest a interauţilor să nu vadă faţa lui Dodon în aşteptarea momentului de trecere între ani. Anul acesta însă reţelele de socializare au fost inundate de fotografii cu paharele pline şi televizorul cu imaginea noului preşedinte Maia Sandu. 

Sursa foto: Diez.md

La Chişinău, există de 30 de ani tradiţia de a difuza la televiziunea publică mesajul de felicitare al preşedintelui chiar în apropierea miezului nopţii. Pentru primul său mesaj de Anul Nou, Maia Sandu a ales o rochie roşie şi le-a promis moldovenilor că vor trăi multe bucurii în 2021.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova: „De acum încolo mergem înainte împreună. Mă mândresc cu voi, dragi concetăţeni. Vă mulţumesc pentru încredere. Voi lucra în fiecare zi pentru voi.”

De altfel, se pare că fostului preşedinte Igor Dodon îi vine greu să se deprindă cu ideea că nu mai este şeful statului moldovean. Dodon şi-a difuzat propriul discurs la miezul nopţii la trei televiziuni pro-ruse de la Chişinău.