• Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a adus un omagiu sâmbătă, 10 aprilie, tatălui său, prinţul Philip.
  • Prințul Philip a murit, vineri, la vârsta de 99 de ani.
  • Charles: Tatăl meu ne va lipsi enorm, familiei mele şi mie.

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a adus un omagiu sâmbătă, 10 aprilie, tatălui său, prinţul Philip, decedat vineri, la vârsta de 99 de ani.

Într-o declarație televizată din fața reşedinţei sale Highgrove House, din comitatul englez Gloucestershire, prințul de Wales a spus: „Tatăl meu ne va lipsi enorm, familiei mele şi mie”.

Este prima reacţie publică directă exprimată de moştenitorul Coroanei britanice. „Tatăl meu a servit practic în ultimii 70 de ani, în modul cel mai devotat şi mai remarcabil, Regina, familia, ţara şi întregul Commonwealth. Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială care, mai presus de toate, ar fi fost uimit de reacţia şi de lucrurile emoţionante care s-au spus despre el şi, din acest punct de vedere, noi, familia mea, suntem profund recunoscători pentru toate acestea”, a spus prinţul Charles în faţa reporterilor, purtând o cravată neagră în semn de doliu.

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

Prinţul Charles a ţinut să mulţumească populaţiei pentru sprijin „în acest moment deosebit de trist”.

Palatul Buckingham a anunţat detaliile funeraliilor, care vor avea loc sâmbătă viitoare, 17 aprilie.