Mesajul lui Barna, la un an de la primul caz de coronavirus: „Să arătăm că am învățat lecția și vom acționa în consecință“

Mesajul lui Barna, la un an de la primul caz de coronavirus: Să arătăm că am învățat lecția Mediafax Foto
  • Dan Barna spune că trebuie să ne gândim cum va arăta lumea post-pandemie
  • Vicepremierul este de părere că prioritatea numărul unu în România este creșterea economică

La un an de la descoperirea primului caz de COVID-19 în România, vicepremierul Dan Barna spune că deja putem începe să ne gândim la cum va arăta lumea post-pandemie și ce avem de făcut pentru ca în viitor să avem resurse mai multe și mai bine administrate pentru a limita efectele unor alte crize.

„Fără un avans serios al economiei nu putem spera la mai multă prosperitate, mai multe locuri de muncă și mai multe oportunități pentru valorificarea potențialului creativ al românilor. De aceea, bugetul care se discută acum în Parlament este unul al investițiilor și dezvoltării”, scrie Dan Barna, pe Facebook.

Cel mai important lucru, după un an de pandemie, adaugă vicepremierul, este „să arătăm că am învățat lecția și vom acționa în consecință”.

Personal, sper că anul care s-a scurs ne-a învățat să fim mai atenți unii la alții și să avem grijă mai mare de aproapele nostru. Suntem diferiți, dar trăim împreună, în aceeași țară, în aceeași lume”, mai spune Dan Barna.

Dan Barna a trecut și el prin COVID-19, în timpul alegerilor generale, el neputând să își exercite votul în Sibiu, unde avea domiciliul și unde a și candidat, pentru un mandat de deputat.