• Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului
  • Preşedintele a subliniat că anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite
  • „Trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol“, spus el

Președintele are un mesaj pentru copilul tău: „Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere. Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi şi mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii“.

În plus, el le-a urat copiilor care vor susţine în curând examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat mult succes.

Anul acesta, condiţiile în care se vor desfăşura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veţi descurca foarte bine! Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre. Prin respectarea regulilor sanitare, fiţi aliaţii mei în această luptă împotriva virusului şi vă asigur că împreună vom depăşi cu bine această perioadă! La mulţi ani cu multe bucurii“, a încheiat Iohannis.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
Mesajul transmis cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului

La mulți ani tuturor copiilor!Publicată de Klaus Iohannis pe Luni, 1 iunie 2020