• Joe Biden i-a felicitat pe cei care au ajutat la descoperirea vaccinului
  • Preşedintele-ales din SUA a atenţionat că lupta împotriva COVID-19 încă nu s-a terminat
  • Donald Trump a caracterizat ştirea legată de vaccinul de la Pfizer ca fiind „foarte bună”

Joe Biden, preşedintele-ales din Statele Unite ale Americii, a oferit prima reacţie despre vaccinul anti-covid de la Pfizer, realatează BBC.

Biden i-a felicitat pe cei care au lucrat la acest vaccin, însă a ţinut să avertizeze că lupta împotriva noului coronavirus încă nu s-a terminat şi a îndemnat lumea să se protejeze în continuare.

„Felicit femeile şi bărbaţii care au contribuit la realizarea acestei descoperiri şi pentru că ne oferă un motiv de speranţă. În acelaşi timp, este important de înţeles că sfârşitul luptei împotriva COVID-19 este încă la câteva luni distanţă”, a spus Joe Biden.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Reacțiile din toată lumea au continuat să apară

Ministrul Sănătății din Germania, Jens Spahn: Dacă se va dovedi că datele sunt adevărate, și pentru asta sunt studiile clinice, ar fi un semnal bun deoarece ar dovedi că acest vaccin face diferența. Până acum, nu se știa dacă va exista un vaccin care să funcționeze, care va reduce cu adevărat infectările, care va preveni infectarea, și așa arată astăzi, este încurajator. Ca ministru german al Sănătății aș vrea să adaug că, evident, sunt foarte mulțumit că aceasta este o companie germană, o companie germană de cercetare și dezvoltare