• Ludovic Orban le transmite ambulanțierilor că le cunoaște solicitările
  • Premierul spune că se va întâlni cu ei după întoarcerea din vizita oficială din Israel

Întrebat despre protestele anunțate de Federația Națională Sindicală Ambulanța, Orban a răspuns: „Cunoaștem care sunt solicitările. Voi programa o întâlnire împreună cu domnul ministru Tătaru, cu reprezentanții sindicatului din ambulanță pentru a lua o decizie legată de revendicările pe care le au, după întoarcerea din vizita oficială din Israel“.

Îți reamintesc că Federația Națională Sindicală Ambulanța a anunțat un protest pentru miercuri, între orele 10.00 și 12.00, cu pichetarea Guvernului, iar de joi declanșarea grevei japoneze.

Ambulanțierii cer suplimentarea cu personal în serviciile de ambulanță, rectificarea bugetară la nivelul necesarului pentru a asigura drepturile salariale și cheltuieli materiale necesare pentru continuitatea activității în serviciile de ambulanță.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ei mai cer reașezarea salarizării asistentului medical, a managerului general și al membrilor comitetului director din serviciile de ambulanță, salarizarea întregului personal din Serviciile Publice de Ambulanță începând cu 01 ianuarie 2021 la nivelul grilei anului 2022.

De asemenea, vor asigurarea pensiei de urmaș familiei acestuia în urma decesului personalului din Serviciile Publice de Ambulanță în lupta cu virusul COVID -19.