• Lucrările la linia de metrou M5 ajung la finalizare
  • Ultimele teste sunt în desfăşurare
  • Proiectul a valorat 3,2 miliarde de lei

Ai crezut ca metroul din Drumul Taberei nu mai e subiect de glumă? Ei bine, te-ai înșelat!

Încă este un banc, după ce Ludovic Orban a anunţat, astăzi, că deschiderea liniei de metrou mai are de așteptat. Cât mai are de așteptat? Orban nu a precizat. Ce mai are de așteaptat? Asta ne-a spus: avizul de la ISU.

De ce? Pentru că mai sunt mici probleme de rezolvat, cum ar fi legarea hidranților la sistemul de alimentare cu apă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Însă cei de la ISU sunt optimiști: micile chestiuni legate de siguranță ar putea fi remediate în următoarele zile. Iar „Recepţia parţială a lucrărilor este în desfășurare”, anunţă Metrorex.

Participarea premierului Ludovic Orban la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”

Participarea premierului Ludovic Orban la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”#LudovicOrban #VirgilPopescu #LucianBode #MehedintiPublicată de Guvernul României pe Vineri, 11 septembrie 2020

„Metroul din Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie în momentul de faţă mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp scurt de ordinul zilelor. Nu de ordinul săptămânilor sau lunilor cum am auzit speculaţii”, spune Ludovic Orban.