Michelle Obama spune că s-a întâlnit cu Melania Trump din obligație
  • La Casa Albă, tranziția către noul cuplu prezidențial este departe de-a începe
  • Michelle Obama a criticat dur Administrația Trump într-o postare pe Instagram
  • „Nu eram pregătită să iert asta”, a spus Michelle în postarea sa

După câștigarea alegerilor, un președinte intră în procesul de tranziție, care ar trebui să îi asigure acomodarea la Casa Albă și intrarea în noua funcție. Fosta primă doamnă, Michelle Obama, a sărit în apărarea soților Biden și a atras atenția că procesul de tranziție nu a început, iar cel care se face vinovat de asta este chiar Donald Trump.

Michelle Obama: „Donald Trump a răspândit minciuni rasiste despre soțul meu, iar asta mi-a pus familia în pericol. Nu eram pregătită să iert asta, dar știam că de dragul țării noastre, trebuia să găsesc puterea și maturitatea pentru a trece peste furia mea”.

În timpul campaniei prezidențiale din 2016 a lui Donald Trump un zvon conform căruia Barack Obama nu era născut în Statele Unite, așadar nu era eligibil pentru poziția de președinte. Zvonul a devenit un adevărat curent rasist, care avea sloganul „Arată-ne certificatul de naștere”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Michelle Obama: „Am întâmpinat-o pe Melania la Casa Albă și i-am vorbit despre experiența mea acolo, răspunzându-i la orice întrebare a avut – de la scrutinul public care este parte din viața unei prime doamne, până la cum este să îți crești copiii în Casa Albă”.

Administrația prezidențială Trump nu a dat undă verde procesului de tranziție.