Micii producători protestează miercuri în fața Guvernului. Premierul Orban i-a numit „legumicultori PSD-ști” pe manifestanți

  • Micii producători vor protesta astăzi în fața Guvernului.
  • În piețe se pot face zilnic, la un trafic de 10.000 de persoane, și 500.000 de lei.
  • Orban îi numește pe protestarati legumicultori PSD-ști.

După ce Guvernul le-a îngrădit activitatea și pe unii i-a lăsat fără job, micii producători care-și vând produsele în piețe au luat atitudine.

S-au aliat și peste doar câteva ore vor protesta în piața Victoriei. Vor ca toate piețele să fie redeschise și să le fie compensate pierderile pe care le-au avut în ultimele săptămâni. Pe de altă parte, Ludovic Orban, prim-ministrul României, îi numește pe protestatari niște… legumicultori pesediști.

„Este vorba de un protest al legumicultorilor. Legumicultorilor PSD, da?! Care se plâng de programul ‘Tomata’. Noi în programul ‘Tomata’ am alocat mai mulți bani decât a alocat guvernarea PSD în anul 2019. Faptul că a revenit o sumă mai mică față de suma care a fost anul trecut se datorează faptului că au fost mai multe cereri. Nu puteam să dăm aceeași sumă și să lăsăm deoparte 25% dintre cei care au formulat cereri pentru ajutorul respectiv în cadrul programului ‘Tomata’”, a declarat premierul Ludovic Orban.