• Primarul Mihai Chirica explică ce se întamplă după petrecerea Șoșoacă
  • Mihai Chirica: „Doamna Șoșoacă face petreceri după cum vrea mușchiul ei”
  • Mihai Chirica: „Trebuie schimbată legislația în privința salubrității din orașe”

Petrecerea la care senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, s-a dat în spectacol pe Facebook, fără mască și fară distanțare și în care oamenii cântau la grămadă în același microfon a fost vineri. Poliția din Iași a anunțat că face verificări. Și tot verifică de atunci. E marți și nu avem un răspuns. Șeful de partid al doamnei Șosoacă a spus: „Ce as putea sa reproșez? Că unii nu știau versurile la „Treceți batalioane române Carpații”

Nu e singurul caz. În noiembrie, Nelu Tataru, pe atunci ministrul Sănătății, a fost surprins într-un iglu la Iași, alături de președintele Consiliului Județean Iași. România se pregătea de noi restricții, iar Orban critica conceptul de iglu-uri pe care le considera, de fapt, spații închise.

Ciolacu și Tudose au fost surprinși la o masă de 11 persoane, când legea permitea 6. Cu totul altfel stau lucrurile când nu sunt implicați oameni ai puterii. Atunci poliția intervine in forță, ușile se închid, amenzile sunt prompte.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Mihai Chirica: „Doamna Șoșoacă face petreceri după cum vrea mușchiul ei”

Primul administrator al Iasiului, primarul Mihai Chirica, explică ce se întamplă după petrecerea Șoșoacă.

Eu sunt foarte surprins, într-un mod negativ de data aceasta, întrucât doamna Șoșoacă se poziționează de fiecare dată mai presus de lege. Și cu toate studiile pe care domnia spune că le are, în domeniul juridic, și nu aș vrea să contest lucrul acesta, nu de teamă, ci că nu am un document care să poată contrazice.

Doamna Șoșoacă se cațără pe statui, când este interzis să te cațeri pe acestea, mă refer la 24 ianuarie, face petreceri cum vrea mușchiul dumneaei, își pune mască, nu-și pune mască, nu contează ce spune în lege. Asta pentru că doamna Șoșoacă este avocat și poate schimba toată Constituția, pentru că este avocat. Deci lucruri care, din punctul meu de vedere arată impotența, din punct de vedere profesional, a forțelor de ordine care nu știu să reacțoneze.”, a declarat Mihai Chirica, primarul Iașului.