• Mihai Tudose critică Executivul pentru că prelungirea stării de alertă nu are niciun impact socio-economic
  • Mihai Tudose: „Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da și voi seama că sunteți cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”

Mihai Tudose critică Executivul pentru că în nota de fundamentare a unei HG a menționat că prelungirea stării de alertă nu are niciun impact socio-economic: „Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da și voi seama că sunteți cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”.

„Firescul prostiei sau prostia firescului? În continuarea postării de ieri despre fuga de asumare, revin astăzi cu <mici amănunte> despre ce este sau mai bine zis ce nu este prin capetele <luminate> care cică guvernează…. Hotărârea de guvern care prelungește starea de alertă are o notă de fundamentare. Această notă de fundamentare ne spune la secțiunile 3, 4, 5 și 6 următoarele: în viziunea guvernului starea de alertă nu are niciun impact socio-economic. Nu are niciun impact bugetar nici în anul curent și nici în următorii patru ani… și nnu a fost necesară niciun fel de consultare cu absolut nimeni din afara guvernului”, transmite Mihai Tudose.

El postează pe Facebook întreaga Notă de Fundamentare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Pentru a vă ușura lectura… paginile 18-22 cred că sunt suficiente. La fel de <suficient> este și ceea ce fac acești inconștienți cu România. Și o întrebare: dacă în <viziunea> voastră de pseudo-guvernanți starea de alertă în care închideți sau limitați sectoare/ ramuri economice nu are niciun fel de impact economic (!!!) atunci pe ce ați cheltuit anul trecut cele 30 miliarde euro împrumutate? Și pentru ce împrumutați în draci în continuare? Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da și voi seama că sunteți cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”, conchide social-democratul