Mihai Tudose, atac la adresa ministrului Sănătății: „Cruntă lipsa de umanitate față de Leon Dănăilă. A fost bun în campania din 2016”

Sursa foto: Mediafax
  • Mihai Tudose o acuză pe Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, de „lipsă de umanitate”, iar pe liberali de „lașitate rușinoasă”, în cazul medicului Leon Dănăilă.
  • Leon Dănăilă este pe lista de așteptare la Spitalul Foișor pentru o operație la șold.
  • Mihai Tudose: „A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București”.

 Vicepreședintele PSD Mihai Tudose o acuză pe Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, de „lipsă de umanitate”, iar pe liberali de „lașitate rușinoasă”, în cazul medicului Leon Dănăilă, care este pe lista de așteptare la Spitalul Foișor pentru o operație la șold.

„Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…”, a scris Mihai Tudose sâmbătă pe Facebook.

Acesta a explicat că academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la șold, dar spitalul a fost transformat în unitate Covid.

„Ce-i transmite <marioneta> lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? <Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă>. Asta-i răsplata ministrului Sănătății pentru un medic care și-a dedicat viața salvării semenilor săi. Asta-i empatia față de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâția români în situația doctorului Dănăilă, care așteaptă tratament pentru afecțiuni grave”, a mai scris vicepreședintele PSD.

Acesta se întreabă dacă vom avea și aici o justificare de genul „nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?”.