• Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a criticat dur propunerea USR PLUS pentru postul de ministrul al Sănătății
  • O persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie, afirmă Mihai Tudose
  • Mihai Tudose a mai spus că Ioana Mihăilă este „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă”

Propunerea USR PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie, afirmă vicepreședintele PSD Mihai Tudose, care spune despre Ioana Mihăilă că este „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legendă”.

„Guvernul <competenților> asimptomatici. Au pierit ieri 237 de români, record absolut de la începutul pandemiei. Dar România nu are încă ministru la Sănătate! Iar propunerea USR PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie și forța politică a 2078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea… Și foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legen”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El face apel pentru constituirea unei comisii pentru anchetarea gestionării pandemiei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în brațe cu ministerul vital pentru țară, dar pe care e evident că nu-l poate administra? De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătății? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD.

În Franța, de exemplu, o comisie similară a prezentat în decembrie un prim raport, după șase luni de activitate. În Belgia și în alte democrații funcționale din UE, au fost create, de asemenea, astfel de comisii de anchetă. Sau coronadictatura <competenței> asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?! Între timp, mor români…

De care guvernanții își bat joc și după moarte, prin haosul – intenționat și manipulator? – al raportării deceselor de Covid. Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă și sfidătoare. Ce prăpastie tragică între viața reală și joaca acestor neisprăviți de-a politica”, conchide social-democratul.