• Guvernul PNL-USR-PLUS prezintă românilor o „rețetă a fericirii”, spune ironic europarlamentarul Mihai Tudose
  • Mihai Tudose: „Seamănă cumva cu o combinație de antidepresive cu laxative – o să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igenică”
  • Social-democratul prezintă și alte mesaje prezentate de coaliția de guvernare românilor

Guvernul PNL-USR-PLUS prezintă românilor o „rețetă a fericirii”, spune ironic europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD: „Seamănă cumva cu o combinație de antidepresive cu laxative – o să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igenică”.

„Rețeta fericirii…. Împotriva stării de rău generalizat în care se afundă poporul, se recomandă următorul tratament: – PNRR este extraordinar și va rezolva toate problemele României (se administrează zilnic), Economia duduie, cele mai bune rezultate din ultimii 3000 de ani (de trei ori pe zi), Ne împrumutăm fiindcă e foarte bine și avantajos (o dată la trei zile), – Noi reformăm Statul! (înainte de masă)”, transcrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul prezintă și alte mesaje prezentate de coaliția de guvernare românilor.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

„Campania de vaccinare este un mare succes (două doze pe zi), Suntem cei mai buni! (zilnic, dar mare atenție: provoacă grețuri!), Nu tăiem nimic! (se ia seara, dar cu grijă, provoacă amețeli!), PSD este de vină pentru tot (se recită în grup cât mai des posibil). Aceasta pare a fi rețeta PNL-USR-PLUS pentru români…. Seamănă cumva cu o combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igenică”, conchide Tudose.